Webdesign & Hosting

Website weergave op PC, laptop, tablet en telefoon

U wilt natuurlijk een goede en veilige website voor uw onderneming. Wij verzorgen uw complete online aanwezigheid. Website ontwerp inclusief domeinnaamregistratie, hosting, onderhoud, updates en backup. Totaalpakketten op maat met persoonlijke service allemaal onder één dak.


Webdesign

Kies voor een professionele utstraling voor een scherpe prijs. Wij verzorgen het gehele ontwerp en realisatie van uw website. Al onze websites zijn responsive, wat betekent dat onze websites ook op smartphones en tablets correct worden weergegeven. Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt er bovendien voor dat uw website ook gevonden wordt.
Kies voor een ontwerp op maat of kies voor één van onze standaard templates. Met onze standaard templates heeft u voor een zeer scherpe prijs een professionele website voor uw vereniging of organisatie, aangepast aan uw huisstijl in elke gewenste kleur. De kosten voor een standaard website kunnen eventueel ook opgenomen worden in de maandelijkse hosting kosten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Hosting

Uw betrouwbare partner bij web- en e-mailhosting. Hosting van uw website op een snelle server zodat deze vanaf iedere internetaansluiting te benaderen is. Wij bieden pakketten aan afgestemd op de wensen en behoeften van uw bedrijf of vereniging.


Domeinregistratie

Een geschikte domeinnaam voor elk doel. Leg de naam van uw bedrijf of vereniging vast en gebruik e-mailadressen van uw domeinnaam. Wij zorgen ervoor dat uw gekozen domeinnaam direct wordt geregistreerd.
Natuurlijk verzorgen wij uw .nl of .com extensie maar met een keuze uit meer dan 500 verschillende extensies hebben wij voor elk doel een geschikte domeinnaamextensie beschikbaar.

 

Over ons

Telefonie - Internet - Websites - Camerabeveiliging - Automatisering

Camerainstallaties in de regio Nijmegen-Arnhem, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Beek, Berg en Dal, Groesbeek, Wijchen, Alverna, Beuningen, Ewijk, Lent, Bemmel, Elst

Contact

Lieskes Wengs 3
    6578 JK  Leuth
+31 (0) 6 25 300 200

info@homerunsolutions.nl
www.homerunsolutions.nl